Home » Komunikaty prasowe » Zafunduj bliskiemu zakupy w TK Maxx!

Zafunduj bliskiemu zakupy w TK Maxx!

21/06/2016 , Kategoria:

W ofercie Kart Prezentowych dostępnych w salonach Relay, Inmedio oraz 1-minute pojawiły się takie, które sprawią nie lada frajdę wszystkim szukającym modowych inspiracji w sklepach sieci TK Maxx. Od teraz każdy może nabyć Kartę w jednym z trzech nominałów – 75, 150 oraz 200 zł. Obdarowany tak szczęśliwiec może dowolną ilość razy płacić za zakupy w wybranym z 32 sklepów TK Maxx w Polsce, aż do momentu wyczerpania środków na Karcie. Będzie to z pewnością idealny prezent dla osób poszukujących designerskich elementów garderoby w rozsądnych cenach. Za dystrybucję Kart odpowiada epay, dywizja należąca do Euronet Polska.

W dzisiejszych czasach coraz więcej osób jest skłonnych poświęcić sporo czasu na wyszukiwanie odzieży najbardziej prestiżowych marek w internecie oraz centrach handlowych, tak by trafić na jak najlepszą okazję cenową. Trend ten jest szczególnie widoczny wśród osób młodych. Szukając prezentu dla nich właśnie, warto zwrócić uwagę na nowe Karty Prezentowe sygnowane marką TK Maxx, a dystrybuowane przez epay Polska.

TK Maxx to zdobywająca coraz większą popularność sieć sklepów z odzieżą męską, damską, dziecięcą oraz dodatkami i akcesoriami najbardziej znanych marek modowych na świecie. W Polsce sieć jest obecna od 2009 r. z 32 sklepami w największych miastach w kraju. Wyróżnikiem TK Maxx jest szeroka oferta produktów znanych marek i projektantów w bardzo atrakcyjnych cenach, niespotykanych w większości regularnych sklepów stacjonarnych.

Karty TK Maxx trafiły do sprzedaży w popularnej sieci salonów prasowych Relay, Inmedio oraz 1-minute na terenie całego kraju. Dostępne nominały Kart to 75, 150 oraz 200 zł. Aktywacja Karty jest dokonywana w momencie płatności w kasie saloniku prasowego. Od tego momentu uprawnia ona do dokonywania płatności w każdym z 32 sklepów TK Maxx w Polsce, zaś sama Karta i środki na niej są ważne bezterminowo. W przypadku, gdy wysokość rachunku przekracza nominał Karty, istnieje możliwość uregulowania różnicy przy pomocy tradycyjnych form płatności – gotówki lub karty bankowej.

TK Maxx to jedna z marek, którą już od jakiegoś czasu chcieliśmy dołączyć do portfolio Kart Prezentowych epay. Nawiązanie z nią współpracy jest kolejnym krokiem w poszerzaniu oferty naszych Kart dla osób interesujących się modą i systematycznie szukających inspiracji dla swoich stylizacji. Karty są atrakcyjne przede wszystkim ze względu na swoją szeroką dostępność – komentuje Izabela Bagłaj, Business Development Manager w epay Polska.

Szczegółowe informacje oraz lokalizację punktów sprzedaży Kart Prezentowych można znaleźć na https://epaypolska.pl/produkty/karty-prezentowe. Za dystrybucję Kart odpowiada firma epay Polska, dywizja należąca do Euronet Polska, działająca m.in. na rynku kart przedpłaconych, posiadająca w swojej ofercie kilkanaście rodzajów Kart Prezentowych dostępnych w ponad 2800 punktach sprzedaży w całym kraju.