Home » Komunikaty prasowe » Prezenty H&M na każdym rogu!

Prezenty H&M na każdym rogu!

28/05/2014 , Kategoria:
Od niedawna na stojakach z Kartami Prezentowymi epay Polska dostępne są karty popularnej firmy odzieżowej H&M o wartości 50 oraz 100 zł. Ich nowoczesny a zarazem elegancki wygląd oraz powszechna dostępność w salonikach prasowych Relay, Inmedio Cafe, Inmedio i 1-minute sprawia, że są idealnym prezentem na każdą okazję.

Okazją do zakupu Karty Prezentowej H&M mogą być uroczystości takie jak np. urodziny, imieniny, Dzień Matki czy zbliżający się Dzień Dziecka. Każdy kto lubi sprawiać prezenty najbliższym wie, że nie mniej ważne od pamięci o drugiej osobie w tym specjalnym dla niej dniu jest „trafienie” z upominkiem, dlatego coraz częściej górę bierze jego praktyczna strona. Aby spełnić te oczekiwania epay Polska wprowadził na rynek Karty Prezentowe H&M, które są najlepszym, bo „zawsze trafionym” prezentem na większość okazji i co niezwykle istotne – właściwie są dla każdego, w każdym wieku. Niezależnie od tego czy obdarowywana osoba ma 5, 15 czy 25 lat.

Marka H&M  stała się już niemal kultowa, szczególnie dla młodych ludzi, którzy z pewnością docenią upominek w formie karty prezentowej uprawniającej do bezpłatnych zakupów w sklepach tej sieci. Jestem przekonana, że każdy obdarowany znajdzie tam dla siebie niejedną „perełkę”. H&M to kolejna firma, z którą podjęliśmy współpracę i którą znaleźć można w Relay, Inmedio Cafe, Inmedio i 1-minute. Popularność H&M w Polsce sprawia, że karty są atrakcyjne z punktu widzenia obdarowanego i obdarowującego, ponadto pozostawiają szerokie pole wyboru upominku jej posiadaczowi. To wszystko powoduje, że są jedną z ciekawszych pozycji w naszej ofercie –powiedziała Izabela Bagłaj Business Development Manager.

Karty upominkowe H&M, najpopularniejszej firmy modowej w Polsce, można kupić w ponad 400 salonikach prasowych HDS znanych pod markami Imedio, Relay oraz 1-Minute. Co istotne, różnią się one wyglądem od tych dostępnych w sklepach H&M – mają supernowoczesną formę i bardzo elegancką szatę graficzną sprawiającą, że są prezentem idealnym!

Więcej informacji na temat Kart Prezentowych H&M dostępnych na stojakach epay Polska w salonikach prasowych pod adresem: http://www.epaypolska.pl/produkty/karty-prezentowe/hm/